Начало

INNOWAVE SUMMIT 2019

BE DIGITAL. GO GLOBAL

18-19 ОКТОМВРИ 2019

ДВОРЕЦ НА КУЛТУРАТА И СПОРТА – ВАРНА
Купи билет

5000+

Участници

75+

Лектори

82%

Собственици и мениджъри

120+

Изложители

28+

Държави

Innowave Summit 2019

Innowave Summit 2019 е една от най-важните високотехнологични конференции в Югоизточна Европа, фокусирана основно върху цифровизацията на бизнеса и публичния сектор. Основният акцент е поставен върху иновациите в областта на маркетинга, продажбите, електронната търговия и всички други сектори. Събитието ще се състои на 18 и 19 Октомври и ще бъде поставен акцент върху ускоряването на дигиталната трансформация на българската икономика, укрепването на партньорствата в Централна и Източна Европа и Западните Балкани, както и партньорствата с европейски и световни дигитални пионери и лидери.

Да превърнем България във водещ дигитален и иновационен център – това е общата визия, споделяна от организаторите на събитието и мрежата, която ги подкрепя. Основната цел на събитието е да насърчи творческото и иновативно мислене и да създаде благоприятни условия и среда, в която участниците да могат да обменят информация за успешни бизнес модели, опит и най-добри практики. Innowave Summit 2019 се организира с подкрепата на Startup Europe (инициатива на Европейската комисия).

Заедно с Европейската комисия и Startup Europe ние ще подберем и популяризираме 300 европейски проекта с най-добри перспективи за развитие и 20 европейски ScaleUps с най-добри перспективи за развитие пред тях

ОСНОВНИ ТЕМИ:

FinTech

Самообучаващ се изкуствен интелект

Тенденции в е-търговията

Инфлуенсър маркетинг

Блокчейн

Автоматизиран маркетинг

Масиви от данни

Виртуална/Добавена реалност

IoT

Нано технологии

Клиентско обслужване

Облачни услуги

5G мрежи

Киберсигурност

Иновации в туризма

Виж официалния трейлър на
Innowave Summit 2019

Защо да участвате?

75+ Топ лектора

Най- изявените Дигитални Лидери ще бъдат на сцената на Innowave Summit специално за Вас! Те ще Ви разкрият най- новите идеи и трендове в Маркетинга, Електронната търговия, Блокчейн и още много други.

Вдъхновение и Иновации

Вдъхновете се от нашата креативна и зареждаща енергия. Това уникално дигитално преживяване ще Ви помогне да преоткриете нови възможности в своя бизнес и да използвате целия си потенциал, за да постигнете целите си!

Дигитално Общество

Станете част от дигиталното общество като се запознаете с някои от най- добрите експерти от водещи световни компании като Facebook и Google. Създаването на контакти е ключов елемент в успешния бизнес!

Бъдещи трендове и теми

Светът на технологиите се променя с изключителна бързина. Бъдете в крак с новите тенденции, за да прогресира и бизнесът Ви! Позволете ни да Ви вдъхновим с актуални теми в Лидерството, Маркетинга, Креативността и Иновациите! Нека заедно да направим следващата крачка!

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ПЪРВИТЕ ЛЕКТОРИ

Програма

Бизнес зала
Innovation зала
Пет 18/10
Съб 19/10
Пълна програма

*Организаторите запазват право за промяна в графика и списъка с лекторите

Билети

18-19 октомври 2019 България

Цени на групови билети

ТОП ЛИДЕРИ ОТ

Настаняване

Очаквайте скоро специални отстъпки

Hotel Golden Tulip Varna

Резервирай

INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites

Резервирай

Hotel AQUA

Резервирай

АВИО-ПАРТНЬОР

Turkish Airlines е официален авио-партньор на "INNOWAVE SUMMIT 2019", който предлага специални отстъпки при закупуване на билети. За да продължите с инструмента за онлайн резервации, моля посетете уеб сайта по-долу и попълнете кода на събитието 181TKM19 в съответното за това поле

Официален Логистичен Партньор

Официални Медийни Партньори


Innowave Summit 2019 Партньори

Innowave Summit 2018 Партньори

ЩЕ СЕ ВЛЮБИТЕ ВЪВ ВАРНА

Запиши се и получи специални отстъпки!

Полетата маркирани със * са задължителни

Купи билет

Вашето плащане е направено успешно

Благодарим Ви за проявения интерес!