Начало

INNOWAVE SUMMIT 2021

BE DIGITAL. GO GLOBAL

21-22 ОКТОМВРИ 2021

ГРАНД ХОТЕЛ ИТАЛИЯ - КЛУЖ-НАПОКА, РУМЪНИЯ

Какво е Innowave Summit?

Innowave Summit 2021 е една от най-значимите високотехнологични конференции в Югоизиточна Европа, с основен фокус върху дигитализацията на частния и публичния сектор и засилване на цифровата трансформация и технологичен трансфер на страните в Централна и Източна Европа.

Събитието събира на едно място едни от най-големите експерти в маркетинга, е-търговия, клиентското обслужване, блокчейна, облачните услуги, финтех и други сфери на бизнеса, които да споделят пред широката публика своите знания и опит. .

Innowave Summit обединява предприемачи, топ експерти, стартъпи и C-level мениджъри от 28 страни, които да обменят идеи и добри практики и да търсят начини как да издигнат бизнеса си до глобалните пазари!

Innowave Summit e повече от просто бизнес събитие. Това е мястото, където бизнесите могат да стигнат до следващото ниво в своето развитие, където предприемачите да открият нови партньори и клиенти и където стартъпите да скалират своите идеи!

“Визията на Innowave Summit е да обедини дигиталните лидери на Европа и да засили иновативните екосистеми!” – това е общата визия, която споделят организаторите и мрежите, които ги подкрепят.

MAIN TOPICS:

FinTech

Artificial Intelligence & Machine Learning

Education

MedTech

Cyber Security

IoT in Med

Big Data

Blockchain

Science

Nano technologies

Virtual Reality

Ecommerce Trends & Customer Behaviors

Influencer Marketing

Marketing Automation

Cloud Services

Защо да участвате?

75+ Топ лектора

Най- изявените Дигитални Лидери ще бъдат на сцената на Innowave Summit специално за Вас! Те ще Ви разкрият най- новите идеи и трендове в Маркетинга, Електронната търговия, Блокчейн и още много други.

Вдъхновение и Иновации

Вдъхновете се от нашата креативна и зареждаща енергия. Това уникално дигитално преживяване ще Ви помогне да преоткриете нови възможности в своя бизнес и да използвате целия си потенциал, за да постигнете целите си!

Дигитално Общество

Станете част от дигиталното общество като се запознаете с някои от най- добрите експерти от водещи световни компании като Facebook и Google. Създаването на контакти е ключов елемент в успешния бизнес!

Бъдещи трендове и теми

Светът на технологиите се променя с изключителна бързина. Бъдете в крак с новите тенденции, за да прогресира и бизнесът Ви! Позволете ни да Ви вдъхновим с актуални теми в Лидерството, Маркетинга, Креативността и Иновациите! Нека заедно да направим следващата крачка!

Вижте официалното промо видео за
Innowave Summit 2022

INNOWAVE SUMMIT 2022 - ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ПЪРВИТЕ ЛЕКТОРИ

Платинени Партньори

Медийни Партньори

Innowave Summit 2022 Партньори

Преоткрий
Клуж-Напока

Заяви участие

Полетата маркирани със * са задължителни

Купи билет

Вашето плащане е направено успешно

Благодарим Ви за проявения интерес!